tisdag 24 januari 2012

Äntligen tillbaka...

Ja, nu är jag tillbaka!..idag med lite badrumsbilder. Vårt kära badrum på övervånigen, det är guld värt. Detta badrum är ganska stort, så här får plats ett badkar, en dusch, ett handfatskåp med dubbla handfat och så förstås en WC.
Idag får ni bara se bilder från den del av badrummet där badkaret står. Kom snart tillbaka för att se resten av badrummet=).

När vi byggde huset var jag helt övertygad om att vi skulle ha ett tassbadkar...och jag ångrar mig inte en sekund att det till slut blev så;Badkarsblandaren är i gammal stil, från Mora armatur. Serien heter Mora classic. Även vår duschblandare och tvättställsblandare är från denna serie;Här i badrumet har vi vita kaklade väggar och svart klinkergolv - klassiskt och stilrent.
Intill badkaret står ett vitt bord med lite smått och gott på;Duschtvål, badsalt, en svart handduk, ett silvrigt fat med några ting i;I fönstret står för tillfället en glasburk med några grenar i, en smyckeshängare och ett par svarta ljusstakar;Anledningen till att jag har varit borta ett tag härifrån är främst att vi har varit i Stockholm en sväng. Det började med att jag i torsdags begav mig med buss tillsammans med mina kära kollegor på kick off/konferens till huvudstaden. Detta trevliga evenemang höll sedan på till lördag morgon.


På lördag förmiddag mötte jag sedan upp mina favoritkillar, Viktor och Vilhelm, som hade tagit sig till staden på fredagen. Helgen fortsatte sedan med kusinträff;Det är lyxigt i Stockholm...där kan man provsitta flygplan;Nu när vi är hemma igen hoppas jag att det inte dröjer så länge tills vi hörs igen.

Godkväll!


2 kommentarer:

 1. Såå snyggt i ert badrum!
  Önskar så att jag hade plats med ett tassbadkar!

  Ha det bra!

  Kramar Liza

  SvaraRadera
 2. Vilket snyggt hus ni har.
  Vi ska renovera vårat kök och jag tycker att erat kakel var så snyggt, men jag hittar inte ngt liknande när jag söker runt. Vad heter erat kakel och vart kan man beställa det?
  Jag tycker det är så svårt med val av kakel, tvekar mellan vitt och grått. Vad rekomenderar du som har haft grått ett tag nu?

  Anita

  SvaraRadera