torsdag 12 januari 2012

Rosa rosor...


Ännu ett vårtecken inne hos oss....rosa rosor. Ja, jag vet att det inte är vår än på länge, men man kan väl få drömma lite=).

Rosorna är placerade i en stor vas på matsalsbordet. I bakgrunden ser ni ett litet bord som står framför altandörrarna, de används ju inte nu ändå. Det blev lite mer ombonat när jag ställde ett bord här. Det komiska med detta bord är att det tidigare var vårt köksbord när vi bodde i vårt förra hus som hade ett litet, litet kök.

På bordet har jag placerat en underbar kandelaber från PB Home, ett våningsfat, en kruka med en murgröna i och en liten söt skål.
I fönstret har jag hängt en krans som jag har gjort av några grenar och sedan sprejade jag den vit.En liten närbild på kandelabern;Nu är adventsstjärnorna i matsalens fönster borttagna och istället har fönsterlampor fått ta plats här;Det rosa temat fortsätter...en azalea i ljuvlig färg placerad i köksfönstret;
Idag har Vilhelm och jag bakat. Han gillar verkligen att baka.
Idag var en perfekt dag att baka på; vi hade vår lediga eftermiddag tillsammans, vädret var jättetråkigt och vi var sugna på något gott.
Vi lyckades knåpa ihop kolakakor och vit kladdkaka...mmm!
Vilhelm hade gärna velat baka något mer, men det fick minsann räcka med dessa onyttigheter.
Extra glada blev mormor, morfar och moster när de tittade förbi...kakorna var precis färdiga och det var bara att sätta sig och njuta.
Kolakakorna förvaras i en liten glasburk (med tanke på hur många som fanns kvar att lägga i en burk förstår ni att de var omtyckta=));Härligt att det är fredag imorgon och sedan helg. För oss blir det en lugn och skön helg, inget särskilt inplanerat.
Gokväll!

3 kommentarer:

  1. mmm, ljusrosa rosor är väl för ljuvligt - det är en känsla av försommar nästan =) Så fin kandelaber du har också!

    SvaraRadera
  2. Fint! Gosiga barn, Norton älskar också att baka! Roligt nu när de vill hjälpa till :) kram till er!

    SvaraRadera
  3. Kan jag få flytta in hos er Clara? :) Vart har du köpt våningsfatet? Det ser jättefint ut och något sånt har jag kikat efter:) Kram!

    SvaraRadera