lördag 7 januari 2012

Lite nytt i hallen...

Ju mer vi bor in oss i huset kommer jag på fler och fler ideér om hur och var man kan placera saker och ting...och särskilt vågar man sätta upp mer på väggarna. Och det blir ju så mycket mer ombonat och trevligare när man får upp lite tavlor och så;På en av väggarna i hallen har dessa ting kommit upp...tavlor, en spegel och en lampett. Allt detta i svart och brunt;Såhär ser vår trappa ut.
Nedanför de nya tingen på väggen står den stora vita urnan med tallris i som jag har visat tidigare. Till höger i bild skymtar ni köket;I hallen har vi denna vackra spegelbyrå...tänk att man kan få en sådan här på auktion för 300 kr. Dörren till höger i bild går till badrummet;Nu när jag rensade bort julen i hallen lät jag det vara väldigt enkelt här på spegelbyrån...en svart kandelaber räcker gott och väl;Hoppas ni har en trevlig kväll! Vi sitter framför tv:n, tar det lugnt och äter godis=). I övrigt är det en ganska hektisk helg för min del...jobb både lördag och söndag med vår stora visningshelg. Då är det skönt att bara ta det lugnt och mysa när man kommer hem. Fast för mig är det avkoppling att "pyssla och greja" också, så att greja lite varje kväll är nästan ett måste. Nu är det rensning av julen och införande av "våriga" arrangemang som står högst på "grejarlistan". Får se hur många kvällar det tar att bli färdig=).

6 kommentarer:

 1. Känner igen mig i det du skriver. Det tar emot lite att göra hål i de fina väggarna men visst blir det mer ombonat när man får upp lite på väggarna. Fint!

  Och vilket fynd för 300 kr. Ibland ska man ha tur.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Väldigt fin och inbjudande hall.
  Trevlig kväll, Kram

  SvaraRadera
 3. Så fint!
  Älskar din fina spegelbyrå!

  Du har något att hämta inne hos mig! =)

  Kram Liza

  SvaraRadera
 4. Så himla snygg hall!!! Gillar tapeten! :)

  Ha en skön söndag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Så himla fin hall, gillar den vita trappan med den fina tapeten. Nu måste jag kolla vidare i ert fin fina hus!
  Ha det gott!
  Kram
  Sara

  SvaraRadera
 6. Åh, vilket vackert hus ni har! Sällar mig till skalan följare, så kikar jag in igen =)

  SvaraRadera