fredag 6 januari 2012

Nu är det vår i köket...

Ja, idag får man faktiskt lite vårkänslor i köket.
Julen är bortstädad här och istället har lite rosa färger fått ta plats...det tillsammans med att solen skiner ute gör att det känns extra härligt.

På sittbänken är det nu ett vitt tyg och vita & rosa kuddar. I fönstret har den rosa hissgardinen kommit upp tillsammans med en vit fönsterlampa och två grå krukor med rosa blommor i;På köksbänken har jag ändrat om lite...tragit bort granar och överblommade hyacinter. I fönstret över diskbänken har jag placerat de krukorna som tidigare stod i tvättstugan. Det är bra att flytta runt saker och ting, då känns de som nya=);Det här blev en helt ny liten hörna i köket. Tidigare hade jag ingenting här och det kändes ju lite tomt. Jag placerade den nya golvlampan här tillsammans med en vitmålad stol och ett vitmålat bord. Stolen fick en volangkjol från Nyblom och Kollén i rosa och vitt;Sittbänk, skafferi och den "nya hörnan";Jag hittade dessa blommor i mataffären härom dagen och kände att jag var tvungen att köpa dem...färgen är ljuvlig;Visst är det vårigt och fräscht med lite rosa?;I övrigt är det mesta av julen kvar här hemma. Man får liksom ta lite i taget, annars blir man helt slut. Och man vill ju inte bara hålla på att städa och röja när man är ledig.

Idag är det en sådan där underbar dag igen med en massa sol..det får nog bli en familjepromenad snart=).

5 kommentarer:

 1. Hej Clara! Har du härliga rundor för promenader där du bor?
  / Agneta

  SvaraRadera
 2. Åh så fräscht o fint med vår i köket!
  Gillade verkligen din nya lilla hörna!

  Ha det fint!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Suckar som vanligt över ert underbara kök...önskar jag hade högre till tak så jag också kunde ha så där fina skåp.. Jag ersätter också julens röda med vårigt rosa...;) Ska försöka hinna sy nya köksgardiner den här helgen...rosa..;)
  Kram o ha en fin dag!
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Perfekt med golvlampan framför fönstret!!
  Så fin ni har det!!! Kram!!!!

  SvaraRadera
 5. Så fint! Ja nu är man lite less det julröda och nu får det gärna bli lite inslag av pasteller istället. Härligt! Dock snöar det här idag så inte så mycket vårkänsla ännu, men jag klagar inte :)

  Kram Josefin

  SvaraRadera