tisdag 10 januari 2012

Svart och vitt!Här hemma har det fixats lite i tvättstugan; en ordentlig rensning och organisering kombinerat med doften av fräscht såpaskurat golv och lite nya ting på hyllorna och i fönstret gjorde susen.


Nu när jag städade ut julen i tvättstugan fick det bli lite svart/vitt tema här inne. Svarta ljusstakar, en svart ram med ett gammalt foto i, en silvrig lampfot med en svart lampskärm, ett par svarta handdukar....

Här i tvättstugan har vi vit skåpsinredning, svart bänkskiva, svarta knoppar, vit porslinsho, svarta konsoller till de vita hyllorna, vita väggar, en vit hissgardin...ja, helt enkelt mycket svart och vitt. Och nu kände jag som sagt för att tillföra lite svarta detaljer också. Som jag har skrivit tidigare så känns saker och ting nya bara man flyttar runt dem lite från rum till rum.


Dörren ni ser i bild går till klädkammaren. Den är fantastiskt bra, där inne har vi allt som man inte vill ha framme, då slipper man ju att det ser stökigt ut i tvättstugan (men att det är lite stökigt i klädkammaren gör ju inget när man kan stänga dörren).Perfekt med mycket bänkyta att lägga kläder och sådant på;I fönstret har jag placerat en lampa med silvrig fot och svart skärm. Den stod i ett rum på övervåningen förut...men som sagt, nu känns den som ny;Blandare från Tapwell och i bakgrunden en ljuvlig kruka och blomma;Nu vet ni hur det ser ut där jag står och fixar med tvätten. Men var står tvättmaskinen tänker ni?...jo den är på motsatt sida av rummet, där jag står och fotograferar.


Jag kommer ihåg att en av de första innerväggarna som Viktor och våra pappor satte upp i huset var just den som bildar klädkammaren i tvättstugan;Bilden ovan är tagen den 27/12-2009. Det är helt galet att tänka på hur vi höll på och jobba med vårt husbygge under 1,5 års tid. Såhär i efterhand förstår man inte hur vi orkade, men det känns ju helt fantastiskt att bo här nu!

2 kommentarer:

 1. Det är nog den finaste tvättstugan jag sett! Annars kan dem ju lätt bli tråkiga. Men där har du lyckats att få en inspirerande tvättstuga.
  Ha det fint, Kram

  SvaraRadera
 2. Mm...galet är det!! och galet fint blev det!!

  Smart med klädkammaren där...kan säga att då lilleman blir tonåring kommer ni vara evigt tacksamma för den...när träningskläder och gympappåsar annars ligger o dräller överallt..;) Jag kan tänka mig att det är som rena terapin att stå där o vika tvätt..;)
  Kram o ha en fin dag!
  Katarina

  SvaraRadera