lördag 14 mars 2015

Loppisfyndade tavlor och ramar
Hej!

Hoppas ni har en fin lördag!
Vår dag startade med en liten sjukling i familjen. Hon sover nu, så vi hoppas hon känner sig piggare snart igen.
Efterfrukosten begav Vilhelm och jag oss ut i skogen för att leta upp morfar som var här hemma och körde med skogsmaskinen. Efter lite traskande över stock och sten kom vi till slut fram. Vilhelm var riktigt sugen på att få åka med.

När jag hade lämnat honom där tog jag en liten promenad/springrunda i skogen. Underbart väder är det ju. Det här var min första lilla springtur i år, så jag varvade den med att gå lite emellanåt :).

Till kvällen har vi en 30-årsfest med maskerad att se fram emot (en fin vän som fyller år), så vi hoppas att allt går i lås som vi tänkt. Att Sigrid känner sig ganska ok så de kan vara hos farmor och farfar som planerat.

I dag får ni se några bilder från den nya lilla hörnan i matsalen. Nu har jag hängt upp diverse tavlor och ramar där på väggen över fåtöljen. Jag köpte dessa på loppis för en billig peng. Två av dem sprayade jag svarta. Jag tyckte det kunde vara rätt fint att ta upp det svarta i tapeten.

Jag är även riktigt nöjd med mina två glasflaskor jag köpte på loppis. En står på bordet med grenar i och den andra lite större står på golvet, bara precis som den är.

Trevlig helg!

/Clara


1 kommentar:

  1. Hoppas att maskeraden blev lyckad och att Sigrid är piggare!!! Kramar

    SvaraRadera