lördag 27 december 2014

Ett nystädat kök
















Hej!


Ser ni vad härligt solen skiner in i köket?
Tänk att solen faktiskt har varit framme några dagar nu, visst blir man lycklig?
I dag när vi vaknade hade det ju dessutom snöat, tänk vilken julstämning det blev. Lite sent dock!?

På julaftonskvällen kom de första snöflingorna (men det täckte inte ens gräset riktigt). På juldagen sedan var Vilhelm och jag ute och åkte snowracer, skidor och "skottade" snö...sen att det inte gick så jättebra hade inte så stor betydelse. Det var ju liksom bara grejen att det gick att ta fram snowracern, skidorna och snöskyffeln som var stort för Vilhelm.
Idag när det då hade kommit mer snö var vår kille lite febrig, så vi har hållit oss inne och tittat på sisådär fem filmer istället. Mysigt det med!

När båda barnen sov passade jag på att baka lite. Det blev butterkaka med saffran och mandelmassa och några chokladkakor med tryffelfyllning. Vi tänkte ha en liten fikabjudning imorgon eftermiddag, om vi nu är någorlunda friska. 

Efter julens alla bjudningar har jag så städat upp lite rejält i köket. Skönt att slippa ha bänkarna fulla av disk och annat. Istället har vi leksaker i hela huset :), (barnen fick en hel del nytt i julklapp). Ska försöka organisera om lite bland alla gamla och nya leksaker så att allt får sin egen plats. Jag gillar när alla saker har en viss plats och att det är så organiserat som det går. Det betyder dock inte att det är välstädat och organiserat i varje skåp och låda här hemma, nej absolut inte. Men jag tycker om att försöka i alla fall :). 

Nu fortsätter julmyset vid tv:n (tillsammans med en 2-åring som inte vill sova och en krasslig 4,5-åring som ligger i soffan och breder ut sig).

/Clara




1 kommentar:

  1. Hej Clara. På bilden där du har vitrinskåp ända upp till tak, har du svart laminatskiva mellan underskåp och överskåp? Mycket snyggt!
    /Jenny
    /Jenny

    SvaraRadera