torsdag 11 december 2014

Kransar på pardörrarna
Hej!


Så var det torsdag igen och helgen är här:)!
I morgon blir en rolig och mysig dag då vi redan kl.7.00 skall vara på förskolan för luciafirande.
Barnen har sovit sedan länge och är förhoppningsvis riktigt utvilade till imorgon. För Viktor och mig är det också snart läggdags så vi orkar ta oss upp. 

Sedan fortsätter dagen med lite julpysslande och på kvällen blir det lite lussefirande med kusinerna här hemma hos oss. 

Jag får nog dock erkänna att någon riktigt julkänsla har jag inte...men den kanske kommer snart :). Jag pysslar och donar dock lite varje dag för att få det mysigt och juligt här hemma...och för att det är så himla kul förstås.
Jag har bland annat gjort kransar till pardörrarna i matsalen. Jag gjorde stommar av ståltråd och sedan virade jag konstgjort granris runt (skönt att slippa allt barr, det lär vi få nog av ändå med tanke på alla minigranar vi har inne).

Kanske hänger det här med julkänslan ihop med att jag inte har bakat så mycket till jul än...juldofterna har liksom inte spridit sig här hemma. Pepparkakor har vi visserligen bakat, men det var hos barnens farmor. 
Det är nog med andra ord dags att sätta igång med lite julbak snart. Till imorgon kväll har jag tänkt prova pepparkaks-cheesecake, får se hur det blir. Kanske hinner vi även med att göra ett par godissorter. 

Hoppas ni får en bra fredag!

/Clara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar