söndag 14 december 2014

Granar lite överallt


Hej!


Idag har vi haft en riktigt mysig dag. Min kusins dotter Elicia döptes. Det var mycket vackert i kyrkan och efter ceremonin fick vi god mat och fika i församlingshemmet. Barnens humör var på topp, särskilt när de fick vara med och öppna presenter. Vilhelm, Sigrid och kusin Valter spanar in presenterna mycket noggrant som ni ser på bilden :). Sigrid var väldigt intresserad av presentsnöret som ni märker ;). 

Nu till julens alla festligheter passade jag på att köpa ett par nya strumpbyxor och ett par nya "finskor" till Sigrid (från HM). Hon var mycket skeptisk till att ta på sig de konstiga strumpbyxorna som var såå glittriga, men till slut gick det bra :). 

I helgen har vi även hunnit med att vara på ett julbord, på Värdshuset Bruksgården i Fågelfors. Det var mycket trevligt och lika gott som vanligt. Det är så kul att sådana här ställen fortfarande är igång på dessa små orter. Vi gör vad vi kan för att stötta dem :). 

Dessutom var det ju luciafirande på förskolan i fredags morse. Vi gick upp riktigt tidigt, så vi var på plats i god tid. Alla barnen var så duktiga och söta. Luciafirandet var utomhus, så det blev riktigt stämningsfullt där i mörkret. Efter luciatåget blev vi bjudna på skinksmörgås och varm choklad, mmm.
På förmiddagen sedan var vi rätt så trötta, så då var det extra lyxigt att vara ledig och bara kunna ta det lugnt och njuta. 
På kvällen sedan hade vi lite middag och lussefirande med kusinerna och co här hemma hos oss. Bilder från dukningen kommer snart någon dag :). 

Så var det snart en ny vecka igen!
Hoppas ni får det bra!

/Clara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar