onsdag 3 december 2014

Vedförvaring under trappanSå här ser vår nya vedförvaring ut.

Rosa rokokostolar i vår hall.

Minigranar hör julen till.

Vackra kulor. Där i "kulan" ser ni mig :).

Vårt andra halvmånebord placerade vi under trappan.

En kille som är lite trött på att mamman fotograferar så mycket...

Hyacinter, ljus och kulor i fattigmanssilver på en bricka.


Hej!


Hoppas ni mår bra!

Det senaste projektet vi (eller rättare sagt Viktor) har haft här hemma är att bygga en hylla till ved under trappan. Tanken är även att bygga in resten av trappan så att det blir en typ av klädkammare där under. Förvaring kan man ju aldrig få för mycket av.
Hyllan målade vi i en grå nyans "Vintage paint" från Jeanne d´Arc Living. Det kändes rätt trevligt att fånga upp den grå färgen som även finns i klinkergolvet och i den röda tapeten. 
Jag tog även in ett av mina grå trädgårdsbord och placerade framför ett av de små fönstren. Det bryter av rätt snyggt mot allt det vita tycker jag.

Här i hallen är det lite lagom julstämning, bland annat med ett par minigranar, hyacinter och vackra kulor.
Möblerna vi har här är bland annat två rokokostolar som är praktiska att sitta på för att snöra på sig skorna, en stor spegelbyrå som rymmer mycket grejer och som går bra att spegla sig i och så har jag placerat det andra halvmånebordet här i hallen också.

Dagarna går lika fort som vanligt och det lär inte gå saktare de kommande veckorna. Fram till jul är det mycket som händer; julbord i Västervik och i Fågelfors, luciafirande i hembygdsgården och på förskolan, pepparkaksbak med farmor, godistillverkning, ostkakebak med mormor, dop av min kusins dotter, pysselkväll med föräldraföreningen... Och dessutom måste man fixa med de sista julklapparna, göra julkort osv osv. Men det är bara roliga saker som händer så det lär inte bli en tråkig sekund ;). Tur att vi har lite semester runt jul och nyår, så vi kan vila upp oss :). 

/Clara2 kommentarer:

  1. Allt blev bra!! Vad han kan, din man....... Önskar en sköönt helg. Kramar/m

    SvaraRadera