söndag 19 oktober 2014

Skafferi, sittbänk och kuddar...

Sittbänken i köket. Leksaker på golvet som alltid.

Vårt platsbyggda skafferi.

På väggen har jag hängt upp en gammal bricka.

De nya kuddarna!


Nya grå kuddar från IB Laursen och Boel & Jan som jag köpt hos Knorkan.

Ljus på köksbordet.


Hej!


Äntligen lite bilder i dagsljus. Dessa bilder ger en helt annan känsla än de som är fotograferade på kvällen tycker jag. Men det blir ju bara mörkare och mörkare nu, så en hel del kvällsbilder blir det nog framöver här på bloggen.

I förra inlägget skrev jag ju om de nya kuddarna jag köpt. Nu får ni alltså se dem igen och så får ni lite information om var jag köpt dem. 

Nu är jag dessutom sugen på att köpa en stor matta att ha under köksbordet i någon grå nyans. Nya lampor att ha över köksbordet vore inte heller så dumt ;). Visst finns det alltid en massa nytt man vill ha!? Men faktiskt är det ju kul att tänka så och ibland förnya. För visst skulle det vara lite tråkigt om man var nöjd med allt. Det tycker i alla fall jag som gillar att göra om. Men snart är det ju jul så då kanske man kan önska sig något =). På tal om jul ja, snart är det ju dags att börja tänka jul och hur man vill ha det då. Ni som känner mig vet att jag fullkomligt äälskar julen. 

Varje år när vi börjar närma oss julen, sisådär i oktober/november börjar jag tänka att jag måste börja i god tid med allt jag vill göra. Framförallt är det mina granriskransar som jag måste göra inom kort, så att det verkligen blir av. På våra pardörrar brukar jag varje år hänga granriskransar, de sprider den rätta julkänslan direkt vid vår entré tycker jag.

Idag tänkte vi gå ut och göra lite höstigt vid entrén faktiskt. Blommorna som har stått där sedan i somras har hållt sig ganska länge, men nu är det dags att byta ut dem mot lite annat. Dessutom har vi köpt två pumpor som vi tänkte sätta på trappan. En av dem har vi gjort ett monster av. Det brukar bli riktigt stämningsfullt att sätta ett ljus i en sådan.

Just nu har vi två rastlösa barn här hemma, så det är absolut hög tid att gå ut en sväng och leka av sig.

Vi ses snart igen! Ha en härlig söndag!

/Clara


1 kommentar:

  1. Hej Clara!

    Å vilket fint kök! Så ljust och inspirerande!:) Kan tänka mig att det är roligt att pynta det till jul:)
    Älskar också julen och har börjat planera lite smått för allt jag vill hinna med! Å vilken härlig tid!:)

    Kram Sofi

    SvaraRadera