torsdag 23 oktober 2014

Värsta färgexplosionen
Hej!


En färgexplosion är vad det är. Kan ni förstå att vi har dessa färgglada möbler i vårt hem?
Här hemma som det mest är vitt annars.
Jo, men det är faktiskt sant. Dessa möbler finns numera hemma hos oss. 
Jag gillar ju det här med nätauktioner och nu har vi alltså fyndat här igen. Båda sofforna blev så pass billiga att vi inte kunde motstå dem.
Var vi ska ha dem? Det är inget man behöver bestämma innan man köper något...haha, ja sådan är jag! Men vi har lite utrymme att fylla ut, särskilt på övervåningen, så det ska inte bli några problem. Behöver lite bärhjälp upp för trappan bara, men det ska nog inte bli så svårt att ordna.
Så snart vi har placerat ut dessa underbara soffor ska jag visa er bilder.

Vilhelm konstaterade nyss att ena soffan var precis lagom för honom att ligga i - den är nämligen lika lång som honom. Så med andra ord förstår ni att en av sofforna är av mindre modell. Den blir nog ganska lättplacerad.

Nu har minsann vår helg startat. Jag vet att jag tjatar om detta varje torsdagskväll, men jag uppskattar våra lediga fredagar tillsammans så himla mycket så jag bara måste få beskriva min lycka. Det här med att vara ledig en extra dag i veckan passar mig så otroligt bra. Tack vare det så trivs jag jättebra med jobbet och jag känner samtidigt att jag hinner med mina barn, familjelivet och det berömda vardagspusslet. 

Imorgon ska vi ha en lugn och skön dag utan några måsten. En hel del legobyggande lär det nog bli. Och spela spel lär vi nog också göra.
På lördag ser vi sedan fram emot besöket av kära vänner.
Söndagen tar vi nog som den kommer.

Hoppas att ni får en härlig fredag!

/Clara


1 kommentar:

  1. Det kommer att bli jättefint! Nyfiken på placeringen sen!! Önskar en fin helg! Kramar/m

    SvaraRadera