onsdag 29 oktober 2014

Den blå rokokosoffan!

Hej!


Nu har vi möblerat om igen! Som jag visade er en en liten skymt av förra veckan, så hade vi köpt två nya soffor på auktion. En av dem, den blå och lite större av dem, fick ta plats i vardagsrummet på bottenvåningen. 

Tidigare har ju vår grå/beiga Howardsoffa stått här inne tillsammans med två stycken grå fåtöljer. Men nu gjorde vi alltså så att vi satte den nya soffan framför tapeten och mittemot ställde vi Howardsoffan. I och med att den är lite svängd passade det utmärkt att ställa den lite på sniskan, vilket gjorde att det fortfarande är gott om plats för lek här på golvet (detta rum är nämligen det populäraste lekrummet här hemma). De två grå fåtöljerna hamnade istället i hallen uppe, vilket också blev bra. 

Den andra soffan vi köpte (ni kanske tror att vi har soff-mani;)) ställde vi uppe i vårt sovrum. Jag blev nöjd med placeringen av den också. Har dock lite lull-lull runt omkring att fixa. men bilder kommer inom kort. 

Som ni ser på ett par av bilderna ville Sigrid gärna vara med (och snuttefilten förstås som hon drar med sig överallt). 

Höstlov är det ju minsann nu! Vi har dock en "vanlig" vecka, förutom att mormor som är ledig hämtade barnen lite tidigare igår. En massa lek, bus och glass hörde jag att det blev (och så ska det väl vara hos en mormor:)). 
På fredag när vi har ledig dag tänkte vi åka en tur till Astrid Lindgrens värld som har höstmarknad. Vi var på den förra året och det var ju bara hur mysigt som helst. 

/Clara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar