lördag 1 november 2014

Rosor i en soppterrin
Sigrid har en mössa från Kappahl, jacka från Gekås och stövlar från HM.

Hej!


Så här glad kan man vara när man är på Astrid Lindgrens värld. 
I går eftermiddag var vi där och hade hur mysigt som helst. Det var lite lagom kallt och höstigt och samtidigt värmde solens strålar oss lite. När vi skulle vara ute så många timmar passade vi på att premiär-använda årets nya vinterjackor. De passade väldigt bra och barnen verkade nöjda med dem (de är annars rätt bestämda med kläder båda två). 
Samtidigt som vi bland annat besökte Pippi och Emil kunde vi njuta av höstmarknaden som bjöd på allt från glögg och pepparkakor till fårskinnstofflor och godis. 
Vi passade dessutom på att köpa ett par julklappar till barnen i bokhandeln.
Jag gillar verkligen att vara ute i god tid och planera det här med julklappar så mycket det går =).

Blommorna ni ser på soffbordet kommer från trädgården. Det är helt fantastiskt att dessa blommor nyligen är plockade där...och i dag är det november!!

På tal om trädgård så har Vilhelm och jag jobbat lite i trädgården idag. Vi planterade några rosor och andra växter som stått i krukor över sommaren. Dessutom tog vi in en massa leksaker och annat som skulle vinterförvaras. 
Vi var även i skogen och "högg" årets första gran (det gäller att börja i tid så man hinner med allt man tänkt till jul ;)). Granen satte vi i en kruka vid groventrén. 

Nu ser vi fram emot en lugn och skön morgondag då vi kan göra vad vi vill och bara vara med varandra, härligt!

Jag hoppas att ni får en mysig söndag!

/Clara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar