torsdag 18 september 2014

Kväll i köket..


Köksbordet har vi fått av släktingar. Stolarna är lite "hopplock" och lamporna kommer från Ikea. 

Barnmatstol från Zara Home.

Kakel från Höganäs.

Platsbyggd sittbänk och skafferi.Hej!


Här får man säga go´kväll från vårt kök! Tycker inte riktigt om det här att det blir mörkt innan åtta på kvällarna nu... Men visst, det får bli lite mysbilder med levande ljus i mörkret istället för härliga dagsljus-bilder. 

I köket är det nog sig likt sedan sist jag visade bilder härifrån. Ni vet ju att jag gillar att göra om på bord och bänkar då och då, så i något hörn är det kanske lite "nytt".

Ni kanske undrar varför det står en blå fåtölj mitt upp i allt? Jo, den är så himla skön att sätta sig och läsa i, eller bara mysa med någon gosig unge i. Och så har jag ärvt den av farmor och farfar så det är lite speciella känslor med den där blå fåtöljen. 

Är lite sugen på att möblera om här i köket och dessutom sugen på att köpa lite nya kuddar till sittbänken, nya mattor och kanske nya lampor... Det där med att möblera om är kanske inte så lätt...det enda man kan flytta runt är ju köksbordet =).

Torsdagskväll är det ju ikväll vilket betyder att jag och barnen har tagit helg....uunderbart! Det här med en extra ledig dag i veckan är guld värt för mig och de små.

Må så gott kära ni!

/Clara


2 kommentarer: