lördag 27 september 2014

Ommöblering igen...
Hej!


Vilken härlig höstdag det varit idag (förutom all blåst förstås). Vi har spenderat ganska mycket tid ute. Härligt med lite frisk luft. Och det är ju så vackert ute i naturen med alla dess färger.
Sigrid trivdes med vår utedag som ni ser på bilderna. Hon försökte leta reda på alla vattenpölar som fanns och hoppa allt hon kunde i dem. Men hon har inte riktigt lärt sig hoppa än, så det ser sådär roligt ut ni vet när man tar i utan att det händer nåt, men själv tror man att man har hoppat. 

Förutom att hoppa i vattenpölarna så red barnen och deras kusiner från Stockholm som var på besök på hästarna här i byn. Det är min mamma och svägerska som har hästar. För visst har jag väl sagt att nästan hela familjen Ingvarsson bor här i Kängsebo? Både mina föräldrar och min bror med familj bor här bredvid. Helt underbart tycker jag som älskar att vara nära min familj =). Och kul för barnen att vara så nära kusiner och mormor och morfar. 

Framåt kvällskvisten blev jag sugen på att möblera om igen. För visst har jag väl nämnt att jag gillar att möblera om? =).
Nu när man inte direkt använder altandörrarna längre så kände jag att det inte gjorde så mycket att sätta lite möbler framför dörrarna. Den blå fåtöljen har ju stått här innan, men nu flyttade jag även hit ett bord. På bordet ställde jag ett gammalt fönster, en blå ram och en glasburk med grenar i. På grenarna hänger små burkar med torkade nypon i. Lite höstigt och trevligt. 

Det här bordet har ju stått i utrymmet mellan köket och hallen förut, så nu blev det ju tomt där. Så därför flyttade jag ett annat bord dit och satte lite fina grejer på. Bilder kommer en annan dag.

Nu är det snart läggdags!
Hoppas ni får en härlig söndag!

/Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar